17 december 2012

Jurk My Image

Deze jurk had ik al eens eerder gemaakt, draagt erg lekker. Op het Stoffenspektakel had ik bij dezelfde kraam opnieuw stof gekocht, en wederom eentje gemaakt. Dezelfde maat gemaakt, maar ik zie dat deze bij de schouderpartij en mouwen iets te wijd is. Ik denk niet dat ik het nog aanpas, vind het best wel lastig om tricot los te tornen, het zou zonde zijn als er gaten in zouden vallen. Hieronder te zien.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleurtjes heeft de stof. Het modelletje is ontzettend leuk. Hij valt inderdaad iets ruimer, maar uithalen is inderdaad een monnikenwerk, daar moet je echt voor zitten en vooral niet haasten.

    Dat had ik toen ik een tricot band van een rood rokje van Bridget los moest maken omdat het géén potje was... Ik ben úren (de hele avond) bezig geweest om de lockdraden voorzichtig weg te halen, want van trekken krijg je gaatjes. Ik was blij toen ik het er veilig af had.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige, leuke stof ook. Ik zou hem geloof ik niet meer aanpassen. Het kan prima zo en inderdaad heb je dan soms dat er gaatjes invallen. Maar niet doen dus. Groetjes, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen