20 februari 2014

Crochet along week 7 en de handwerkbeurs in Zwolle

Een beetje laat deze keer met bloggen. Ik heb een drukke week gehad, had mijn "huiswerk" op tijd af, maar heb niet eerder tijd gehad om foto's te maken, bij daglicht is toch het mooist, ook al worden kleuren op een foto toch anders dan in het echt. Donderdag naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest, het was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Wat een leuke dingen gezien, ik zag daar een leuk gehaakt hesje hangen, direct maar garen gekocht, patroon kreeg je er gratis bij. Ook nog 2 nieuwe haaknaalden van KnitPro erbij gekocht, achteraf had ik die ene maat wel, nou ja, ze waren niet duur. Enorm leuke franse borduurpakketten gezien, heb me ingehouden, maar toch maar even een kaartje meegenomen van de webshop, je weet maar nooit. Ook nog een patroon voor een toilettasje gekocht, van patchwork, nog nooit gedaan, maar de vriendin waar ik samen mee was, kan me daar wel bij helpen.

Ook heb ik nog een draaddoorsteker, of hoe zo'n ding maar mag heten,  gekocht. Soms is het erg moeilijk de draad door de naald te krijgen, dan is dit apparaatje een uitkomst.

Ik wist dat Annelie, van AnneLiefs ook een stand had, daar ook even mee gepraat, toch leuk om mensen te ontmoeten, die je volgt via hun blog. Vrijdag stond de crochet along weer online, week 7 alweer. Toen ik aan de nieuwe toer begon, kwam ik er tot mijn schrik achter, dat ik 2 steken te weinig had. Tja, en als je dan zo'n Pietje Precies bent als ik, haal je dus gewoon de sterrentoeren weer uit. Nog eens bij het patroon gekeken, er was een rectificatie geweest, die maar goed doorgenomen, en dan tellen, en nog eens tellen, en ja hoor, gelukt.
Verder doe ik mee via het Lingerieforum om elke maand een slip te maken, is voor mij ook een stok achter de deur, anders blijft dat er ook bij, daar ga ik zo mee aan de slag, wordt vervolgd.

Inmiddels is de website van mijn dochter, theaterwerkplaats Kapkast, ook online, de link is aan de rechterzijde van mijn blog te zien. Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Dit klinkt als een super geslaagd dagje. Ik heb dit jaar overgeslagen, maar ga ook wel eens weer hoor, zo leuk en zo veel moois. Ik ben heel benieuwd naar je vestje. En je deken wordt super. Fijn weekend, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, die draaddoorsteker heb ik vorig jaar op de handwerkbeurs gekocht. Echt handig! En wat een mooie site van je dochter!!! Wat zulje trots op haar zijn! Ze doet het geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen