29 april 2016

Herenboxer, perskussen en proefborduren

Als je veel naait, krijg je veel restjes. Meestal maak ik er kleine dingetjes van, zoals slips voor mezelf. Al een tijdje had ik het patroon van een herenboxer in huis, gekocht bij SannaLin.
Een erg goed patroon. Ik had hier ooit een vestje van gemaakt, maar was daar toch niet zo tevreden over. Het elastiek komt van Mamarieke, ze had de bestelling meegenomen naar het clubweekend, scheelt weer in de verzendkosten.
De boxer zit prima, de foto is genomen op een damestorso, dus hij lijkt er niet zo mooi op.
Op naar de volgende!
Ook viel mijn oog tijdens het naaiweekend op een perskussen, ideaal om mooie ronde naden te strijken. Om ze te kopen zijn ze erg duur, dus maak ik er toch gewoon zelf eentje. Zoiets moet superstrak worden opgevuld worden met zaagsel, een heel werk, maar het resultaat mag er dan ook zijn.Verder mocht ik nog proefborduren voor Borduren Tantangara. Erg leuk om te doen. Ik heb hem op een stukje badstof gemaakt, ik ga er misschien nog een slabbetje van maken.

Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Oh, nu kan je helemaal geen restjes meer weggooien, als je ook boxers gaat maken! Leuk om te doen he en dat is heerlijk elastiek dat je gebruikt hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk om zo die restjes tricot weg te werken he? Manlief blij?
    Perskussen is ook goed gelukt.

    BeantwoordenVerwijderen